Wednesday 18 July 2012

Stor dag

Idag har det hänt mycket. Valparna har åkt en lite längre biltur till Veterinären för vaccinering och chipmärkning. Vi har varit på Landskrona Smådjursklinik och som vanligt fått ett mycket fint bemötande.
Valparna gnydde lite grann i bilen den första biten men sedan kom de till ro så turen gick fint men det var varmt så de blev väldigt trötta och hos veterinären sov de sig igenom  nästan alltihop.

Vaccineringen gick så snabbt att ingen av valparna hann reagera men chipmärkningen känns lite mer. Chipet är stort som ett riskorn och sätts in med en nål. Det går snabbt och valpen förstår inte vad som hänt förrän det är över men lite ont gör det nog.

A lot of things happened today with examination, inoculation and chip marking at the vet as the high light. The puppies behaved well in the car to the vet. Also at the vet they were very brave. Later back at home, Kerstin, the owner of Nelson, the Puppies´ father paid a visit.


Mr Off White gillar veterinärens kalla stengolv


Mr White vilar 


Mr Brown var först ut


Miss Brown


Mr Brown


Mr Brown


Mr White Legs

Mr White Legs


Mr Brown


Mr Brown och Mr White


Mr Brown


Mr White


Mr Off White


Mr Off White


Miss Brown


Mr White Tail föredrar skuggan inomhus


Flexi med Mr White, Brown och Off White

I morgon flyttar två valpar ut till sina nya familjer. Det har gått åtta veckor och tiden har flugit förbi. Sommaren har varit perfekt för valparna med inte alltför varmt väder och en solglimt då och då.

Vi hoppas allt kommer att gå bra med flytten och att vi får höra hur det går.

Tomorrow the first two puppies are leaving for their new homes. We hope everything is going to work well and that we can stay in touch.





No comments:

Post a Comment